четвер, 15 листопада 2012 20:54

В опозиції закликали не чекати телефонних запрошень на мітинги від Яценюка та Тягнибока

В опозиції закликали не чекати телефонних запрошень на мітинги від Яценюка та Тягнибока
Фото: tvi.ua

Тільки 5% громадян України готові захищати свій політичний вибір.

Таку цифру в ефірі телеканалу ТВі озвучив представник партії "Український демократичний альянс за реформи" ("УДАР") Віталія Кличка Павло Розенко.

"Я щось не почув, тому й не вийшов" - це типове ставлення суспільства до нинішньої політичної ситуації", - зазначив Розенко.

За його словами, потрібно просто виходити й захищати свої права, а не чекати, доки лідери опозиції Арсеній Яценюк чи Олег Тягнибок "подзвонять вам особисто".

"За результатами соціологічних опитувань, лише 5% громадян готові захищати свій голос у разі фальсифікування владою виборів", - додав Розенко.

Слід зазначити, що політолог Володимир Фесенко вважає, що опозиційним силам варто іти до парламенту, аби у них була можливість із середини впливати на ситуацію в країні.

Фесенко також наголосив, що нерішучість дій опозиційних сил пов'язана і з тим, що на мітинги опозиції проти фальсифікацій під Центральну виборчу комісію виходило не дуже багато людей.

 

 

Зараз ви читаєте новину «В опозиції закликали не чекати телефонних запрошень на мітинги від Яценюка та Тягнибока ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути