Ексклюзиви
четвер, 03 листопада 2011 11:13

В опозиції припустили, що повалення Януковича готують мисливці і ліві радикали

В опозиції припустили, що повалення Януковича готують мисливці і ліві радикали

Опозиція вимагає, щоб у п'ятницю під час години запитань до уряду відбувся звіт голови СБУ Валерія Хорошковського та міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.

Про це з парламентської трибуни сказав віце-спікер Верховної Ради, бютівець Микола Томенко, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Він нагадав, що у середу на розширеному засіданні уряду президент Віктор Янукович заявив, що українці масово скуповують зброю, і йде підготовка до нападу на органи державної влади.

За словами Томенка, Могильов має доповісти, що зробили правоохоронні органи для того, щоб не допустити розвиток подій, про які говорив президент.

"У разі необхідності опозиція готова ініціювати створення тимчасової слідчої комісії і активно взятись до роботи, щоб не допустити такого розвитку подій", - зауважив віце-спікер ВР.

Він розповів, що після заяви Януковича з'явилось декілька версій з приводу того, чому скуповують зброю. Бютівець наголосив, що є припущення ніби це роблять мисливці, оскільки немає що їсти, або радикальні ліві сили на честь річниці жовтневої революції хочуть влаштувати озброєне повстання.

"Президент радісно сказав, що є нормальні люди, які мовчать, чекають і терплять. Я б порадив президенту і владі, якщо ви хочете жити у країні, яку всі поважають, не орієнтуйтесь на тих, хто мовчить і терпить, а орієнтуйтесь на тих, хто шанує себе", - додав Томенко.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції припустили, що повалення Януковича готують мисливці і ліві радикали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути