пʼятниця, 02 березня 2012 13:32

В опозиції не знають, як достукатись до Януковича, і питають, чи допоможуть вила

В опозиції не знають, як достукатись до Януковича, і питають, чи допоможуть вила

В опозиції заявляють, що небажання президента Віктора Януковича слухати і чути точку зору інших призведе до того, що люди візьмуть у руки вила.

Про це в ефірі "5 каналу" сказав народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Володимир Бондаренко.

Зокрема, політик нагадав, що під час "ганебних судових процесів" над Юлією Тимошенко та Юрієм Луценком моральні авторитети українського суспільства – науковці, письменники, художники – звернулись до президента з проханням посприяти реалізації прав опозиціонерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наші політики як проститутки - Ярмола

"Реакції не було. Коли опозиція звернулась до Януковича: "Та в кінці кінців, є й інші точки зору. Зустріньтесь із депутатами від опозиції", він відповів: "Ні", - додав Бондаренко.

Бютівець також відзначив, що коли Януковича веде діалог з духовними особами нашого суспільства, то він вибирає тільки ті церкви, які йому подобаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіоналам порадили не відроджувати радянську драму в сучасній Україні

"Ми дійшли до нижчої планки при виборі того, хто сьогодні уособлює усю владу в державі. У нього все в руках. А що опозиції тоді сьогодні робити? Брати вила й йти?" - поцікавився нардеп.

"Ми колись дійдемо до тієї точки. І ми вже один раз дійшли до неї – у 2004 році, коли вийшли на Майдан", - зауважив Бондаренко.

Парламентарій відзначив, що національний круглий стіл, присвячений моральності українського суспільства, не викликає у нього великого оптимізму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська інтелігенція скликала Національний круглий стіл

"Хоча ця ідея є благородною і потрібною. Я цей стіл оцінюю високо і хотів би, щоб він заклав хоча б одну цеглинку у відтворення моральності, бо ми її втратили", - підсумував Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції не знають, як достукатись до Януковича, і питають, чи допоможуть вила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути