четвер, 06 жовтня 2011 18:06

В опозиції Януковичу не залишили вибору: або Росія викине, або Україна підірве

В опозиції Януковичу не залишили вибору: або Росія викине, або Україна підірве

Президент Віктор Янукович, попри загрозу міжнародної ізоляції та сповзання під Росію, продовжує керуватись "тваринним інстинктом помсти" по відношенню до Юлії Тимошенко. З огляду на це статтю Кримінального кодексу, за якою судять екс-прем'єрку, у ВР не декриміналізують.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від НУ-НС Тарас Стецьків.

"У мене такі побоювання справді є, і вони великі (щодо засудження Тимошенко на 7 років - ред.). Я вважаю, що шанси на те, що статтю декриміналізують під час розгляду у другому читанні президентського законопроекту, є мізерні", - наголосив політик.

На його думку, Янукович "продовжує грати з вогнем".

"Навіть незважаючи на загрозу міжнародної ізоляції, загрозу втрати зони вільної торгівлі, сповзання під Росію, де його роздеруть російські олігархи, він керується примітивним тваринним інстинктом помсти", - сказав Стецьків.

Україна зараз перебуває у такому стані, що питання засудження Тимошенко залежить від волі чи примхи одного чоловіка - Віктора Януковича, вважає опозиціонер, і президент може піти на цей крок.

"У цьому випадку і для країни, і для президента наслідки будуть трагічні, плачевні. Для України це може означати сповзання під Росію, реалізацію ідею Путіна про Євразійський економічний союз, що є нічим іншим, як відновленням Радянського Союзу. А в ЄЕС з Януковичем ніхто рахуватись не буде - його просто викинуть з його посади за непотрібністю", - упевнений Стецьків.

Другим варіантом, за його прогнозом, може стати стихійний соціальний вибух знизу з аналогічним наслідком для Януковича.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції Януковичу не залишили вибору: або Росія викине, або Україна підірве». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути