Ексклюзиви
середа, 14 грудня 2011 11:43

В опозиції знають, що влада готує ґрунт для здачі Росії ГТС

В опозиції знають, що влада готує ґрунт для здачі Росії ГТС

Українська влада готує ґрунт для здачі Росії вітчизняної газотранспортної системи. Так в опозиції оцінюють перебіг українсько-російських газових перегорів у Москві та відзначають, що "труба" – єдине, що цікавить Кремль.

Як розповів голова парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, керівник фракції НУ-НС Микола Мартиненко, у Верховній Раді зареєстровано проект відповідного закону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров готує найжорсткіший варіант держбюджету з ціною газу не менш як $400

Зокрема, в опозиції вважають, що Росія проігнорувала всі прогини президента Віктора Януковича перед Кремлем, оскільки головна мета Москви – газотранспортна система України. Утім, за словами Мартиненка, українська влада вже готує ґрунт для "здачі труби".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна поділиться "трубою" з Росією - експерти

Нардеп зазначив: "У парламенті з'явився урядовий законопроект, що дозволяє приватизацію нашої газотранспортної системи. Тому, очевидно, що мова про це йде на переговорах у Москві".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція хоче, щоб Азаров відзвітував у Раді про газові переговори з Росією

"Керівництво держави саме себе загнало у глухий кут. Зокрема, це було зроблено, так званими, "харківськими угодами". Ми перейшли у газових переговорах у політичну площину, але це не політичне питання – це питання двох господарюючих об'єктів. Якби ми таким чином поставили питання, ми б його вже вирішили", – наголосив Мартиненко.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції знають, що влада готує ґрунт для здачі Росії ГТС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути