пʼятниця, 26 жовтня 2012 20:27

В опозиції закликали спостерігачів у день виборів запастись ліхтариками

В опозиції закликали спостерігачів у день виборів запастись ліхтариками
У Народному Русі хочуть запобігти "тонким технологіям". Фото: octv.kiev.ua

В Об'єднаній опозиції закликали всіх спостерігачів від громадських організацій прийти на виборчі дільниці у день виборів з ліхтариками.

Зокрема, як повідомили Gazeta.ua у прес-службі Народного Руху України, на парламентських виборах 28 жовтня будуть запускатися так звані "тонкі технології".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підкуп виборців перевершив всі очікування: дійшли навіть до поповнення мобільного - КВУ

"Враховуючи, що вже тривалий час в різних регіонах України практикується безпричинне короткочасне (на 10—15 хв.) вимикання електропостачання, ми вправі припускати, що ці вимкнення є своєрідними репетиціями, одним з елементів підготовки до запаску "тонких технологій" на виборах", - зазначили у Русі.

За словами опозиціонерів, "при нинішньому рівні аморальності влади" можна припустити, що у час підрахунку голосів на різних виборчих дільницях  можуть статися вимкнення енергії на 10-15 хвилин. Цей час, на переконання рухівців, цілком достатній для заміни протоколів чи навіть виборчих урн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За три місяці мережа ОПОРА зареєструвала понад тисячу випадків використання адмінресурсу

"Щоб не допустити застосування такого плану "тонких технологій", просимо всіх спостерігачів від громадських організацій, котрі відповідально ставляться до своєї громадянської повинності, прийти на виборчі дільниці з ліхтариками. Ця дрібна деталь може виявитися перешкодою можливих фальсифікацій під час всенародного волевиявлення 28 жовтня", - резюмували в НРУ.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції закликали спостерігачів у день виборів запастись ліхтариками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути