неділя, 09 жовтня 2022 02:45

В Офісі президента заявили, що Путін втратить владу шляхом "кримінальної революції"

В Офісі президента заявили, що Путін втратить владу шляхом "кримінальної революції"
В Офісі президента спрогнозували долю Путіна. Фото: Українська правда

В Росії може відбутись "кримінальна революція".

Путіна може усунути військовий криміналітет, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Росія – це одне "потьомкінське село", за яким нічого немає. Ефект Путіна - це завжди був блеф та "понти", заявив Подоляк.

"Росія заходила з концепцією трьохденної або семиденної війни. Проте війна триває уже сім місяців, там оголосили мобілізацію, в РФ немає друзів у міжнародній спільноті. Росія по всьому світу шукає зброї та отримує іранські безпілотники, якими ще може хоч певний час воювати, але тут вже виникає питання, а що вони роблять взагалі?", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розпад недоімперії моральних виродків – єдина опція, яка може називатися перемогою"

Зараз у Росії шукають винних у провалі так званої "спецоперації".

"Російські військові зараз у складній ситуації через ФСБ. Це ж їхня розвідка говорила, що "Україна стоїть на колінах та готова з квітами зустрічати російську армію, Україна не чинитиме спротиву", - пояснив Подоляк.

В Росії зараз може відбутись "кримінальна революція" військового криміналітету, який заробляв на постачанні зброї, спецопераціях у Сирії, Центральній Африці.

"Ці люди можуть отримати контроль над Кремлем і тоді для життя Путіна може бути певна загроза. Все, що зараз відбувається в Криму, свідчить про те, що РФ втягується у тяжкий конфлікт і багато хто з них з цього не вийде", – пояснив Подоляк.

Шанси, що Путін піде найближчим часом, все ще невеликі, але зрозуміло, що наслідки його воєнної авантюри зростають і вже послаблюють його хватку за владу.

Politico зібрав сценарії, за яких правління Путіна може закінчитися, і набір претендентів на його місце.

Зараз ви читаєте новину «В Офісі президента заявили, що Путін втратить владу шляхом "кримінальної революції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути