вівторок, 22 липня 2008 13:34

В Одесі затриманий глава штабу антинатовської самооборони

Сьогодні вночі в Одесі затриманий керівник Штабу антинатовської самооборони Валерій Кауров, повідомляє партія Єдина вітчизна.

Як повідомляє прес-служба партії, сьогодні близько 4:00-4:30 Кауров з помічником виїхав з будинку, маючи намір відбути до Києва, де сьогодні проходить круглий стіл, присвячений 1020-літтю Хрещення Русі.

В цей же час до них під"їхало п"ять міліційних машин і заблокували виїзд. Співробітники правоохоронних органів затримали Каурова і доставили його в слідче управління УВС Одеської області.

Також повідомляється, що в даний час Кауров знаходиться усередині будівлі. Його затримання пов"язане з відновленням розслідування подій 2 вересня 2007 року в Одесі, коли відбулися сутички між прихильниками Єдиної вітчизни і ВО Свобода.

У партії заявили, що Кауров не ховався від слідства і надав свідчення під час допиту 15 липня. У зв"язку зі своєю відсутністю в Одесі 18 липня, Кауров направив в УВС області юриста організації, але міліція прийняла рішення про примусовий привід.

Нагадаємо, 17 липня минулого року в Одесі після проведення хресного ходу на знак протесту проти навчань Сі Бриз-2007 був затриманий організатор акції Валерій Кауров. Після цього Приморський райсуд Одеси оштрафував Каурова на 170 гривень.

Кауров став відомою особою після того, як в квітні минулого року під час його виступу на мітингу біля Одеської міської ради, яка проходила в рамках кампанії Я розмовляю російською, двоє молодих людей вилили на нього 10 літрів фекалій, повідомляє Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі затриманий глава штабу антинатовської самооборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути