субота, 03 листопада 2012 00:51

У Миколаївському окружному адмінсуді сортують і копіюють протоколи з Первомайська

У Миколаївському окружному адмінсуді сортують і копіюють протоколи з Первомайська
ФОТО: rbc.ua

Вже більше години минулоо з того моменту, як колегія суддів відправилася в приміщення канцелярії Миколаївського окружного адміністративного суду для того, щоб відібрати потрібні протоколи з усіх привезених з Первомайська, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Як з'ясувалося, крім сортування, на даний момент в канцелярії також знімають копії протоколів на ксероксі з можливістю копіювання формату А4. Враховуючи те, що оригінали протоколів мають формат А3, суду доводиться робити чотири копії з одного протоколу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальні вибори у Первомайську: у паралельний підрахунку переміг опозиціонер

На даний момент міліція продовжує чергувати навколо будівлі суду, вишикувавшись перед ним в три кордони.

У Миколаєві очікували прибуття протоколів з мокрими печатками близько чотирьох годин. Близько дев'ятої години вечора їх у супроводі бійців "Беркута" доставили в Миколаївський окружний адміністративний суд і понесли в канцелярію, щоб зареєструвати і долучити до справи. При цьому жоден представник відповідача - окружної виборчої комісії №132 до суду не з'явився.

Як повідомлялося, суд оголосив 20-хвилинну перерву для того, щоб відібрати від привезених з Первомайська протоколів тільки протоколи підрахунку голосів по одномандатному округу №132. Проте засідання суду за станом на 0:15 так і не відновилося, а близько сорока осіб, серед яких народні депутати, журналісти, активісти громадських організацій, чекають повернення суддів під залом засідань.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаївському окружному адмінсуді сортують і копіюють протоколи з Первомайська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути