Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2013 11:24

В нашій судовій системі працюють юридичні повії - Власенко

В нашій судовій системі працюють юридичні повії - Власенко
Фото: polittech.org

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко, нардеп від "Батьківщини" Сергій Власенко має намір сьогодні о 12-й годині зустрітися із своєю підзахисною. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

Власенко зізнався, що знає про події у лікарні, бо тримає зв'язок із народними депутатами. "Я, перш за все, поїду до лікарні. Буду прориватися до Юлії Володимирівни. Навіть згідно із незаконними розпорядженнями, які видавала Пенітенціарна служба, о 12-й годині в мене з Тимошенко має відбутися нарада з приводу сьогоднішніх подій та можливого судового засідання", - зауважив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Слюз стався серцевий напад - Аваков

Він розказав, що зараз знаходиться в потязі "Київ-Харків". "Він прибуває за годину. Я їду сам. Група народних депутатів добирається різними способами та шляхами. Хтось автомобілем, потягом, автобусом чи літаком. Централізованої доставки немає. Я вирішив не ризикувати у зв'язку із вчорашньою ситуацією із літаками", - зазначив адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Огризко розповів, що чекає на рішення Євросуду по Тимошенко

Говорячи про те, як депутатів-жінок викинули із приміщення лікарні, Власенко наголосив: "Ми дуже швидко звикли до того, що в Україні відсутня незалежна судова система, до того, що щоденно порушуються права громадян. Тому не сприймаємо це. Наскільки мені відомо, там є якесь судове рішення. Суд вирішив всупереч вимогам статті 27 закону про статус народного депутата видали депутатів із дев'ятого поверху лікарні. Це якийсь абсурд, а ми це нормально сприймаємо. Ще два роки тому я дуже толерантно ставився до суддів. Робив спробу говорити, що не всі судді погані, що є порядні люди. На жаль, моє ставлення до суддівського корпусу кардинально змінилося. Тепер я можу сказати, що у нас в судовій системі працюють юридичні повії, які готові за свою посаду і гроші, які зароблять на хабарах, робити все на вимогу Януковича, Адміністрації президента та прокуратури. А потім керівництво нашої держави перед європейцями кліпає очі і говорить: "Так це ж незалежний суд прийняв рішення".

Зараз ви читаєте новину «В нашій судовій системі працюють юридичні повії - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути