пʼятниця, 18 січня 2013 09:13

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Депутаток, які ночували у Тимошенко, викинули із приміщення "молодчики бичачого вигляду"

Депутаток, які ночували у Тимошенко, викинули із приміщення "молодчики бичачого вигляду"
Фото: fakty.ictv.ua

Трьох народних депутаток, які дві ночі провели у лікарні із екс-прем'єром Юлією Тимошенко, викинули із приміщення. Про це в коментарі Gazeta.ua розказала нардеп від "Батьківщини" Людмила Денісова.

"Сьогодні о шостій ранку ми знаходилися у кімнаті для побачень розміром 5-6 квадратних метрів. Її відкрили, увірвалися працівники виконавчої служби, щось зачитали. Ми надали їм посвідчення народних депутатів. Після чого забігло 17-20 молодчиків бичачого вигляду. Схопили нас за ноги-руки, пронесли через реанімаційне відділення і викинули на сходи на 9 поверсі. За нами полетіло наше взуття. Там же валялися наш верхній одяг та сумки, які ми здали перед тим, як піти на побачення із Юлією Володимирівною", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жіночий десант" виставили з палати Тимошенко

"Зараз там стільки нагнали міліції та "Беркуту", що нас просто відтіснили навіть зі сходів. Тому ми спустилися. Зараз знаходимося на стадії прийняття рішення, що робити далі", - зауважила політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада готує заходи по наповненню бюджету, які не є комфортними для населення" - експерт

За словами Денісової, вчора о десятій ввечера працівники колонії та Пенітенціарної служби відключили воду. "Там, куди ми ходили в туалет, води не було. Сьогодні о четвертій ранку, коли ми намагалися домовитися, аби нас випустили хоч у якійсь туалет, вони не реагували. Там є моніторингова кімната, де знаходився начальник конвою. Він сидів біля монітору, на який виведені всі камери, в тому числі і туалет. Аби ми всього не бачили і не розсекретили його, нам дали можливість після 40 хвилин перемовин піти до туалету. Отак вони над нами знущалися. Крім того, вони зламали ручку у вікні у душовій Юлії Володимирівни. Вона його навіть не змогла відкрити", - додала нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Депутаток, які ночували у Тимошенко, викинули із приміщення "молодчики бичачого вигляду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути