Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2012 09:16

У Москві прогнозують швидке завершення газових переговорів з Україною

У Москві прогнозують швидке завершення газових переговорів з Україною

Росія розраховує на швидке досягнення газових домовленостей з Україною на взаємовигідній основі, заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров.

"Ми сподіваємося, що домовленості у газових справах буде досягнуто незабаром на взаємоприйнятній основі", - сказав Лавров у вівторок на зустрічі з головою МЗС України Костянтином Грищенком в рамках шостого засідання підкомітету з міжнародного співробітництва російсько-української міждержавної комісії у Нижньому Новгороді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров вже майже домовився з альтернативними постачальниками газу та нафти

"Ми розраховуємо, що ми зможемо добре підготувати чергове засідання міждержавної комісії з урахуванням усіх питань, які назрівають, і рішення, яких ми домагаємося спільно з нашими українськими колегами", - додав Лавров.

У свою чергу, Грищенко зазначив, що російсько-українське газове питання вирішується на найвищому рівні керівництвом двох держав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович похвалився, що по-тихеньку вислизає із енергетичного "зашморгу" Росії

"Наша задача - сприяти тому, щоб ця принципово важлива домовленість відповідала нашим відносинам стратегічного партнерства і довгостроковим інтересам двох держав", - підкреслив він, зазначивши, що це питання вже обговорювалося на його зустрічі з Лавровим у понеділок.

Зараз ви читаєте новину «У Москві прогнозують швидке завершення газових переговорів з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути