вівторок, 12 лютого 2008 16:18

У Москві розпочалося засідання українсько - російської міждержавної комісії

У Москві розпочалося засідання українсько - російської міждержавної комісії

У Москві розпочалось засідання Українсько-Російської міждержавної комісії під головуванням президентів України і Росії Віктора Ющенка і Володимира Путіна.

Від української сторони в засіданні беруть участь секретар РНБО Раїса Богатирьова, міністр закордонних справ Володимир Огризко, перший віце-прем"єр Олександр Турчинов, міністр оборони Юрій Єхануров, голова правління НАК "Нафтогаз" Олег Дубина, міністр освіти і науки Іван Вакарчук.

Також серед учасників з української сторони названий лідер блоку свого імені Володимир Литвин та заступник глави секретаріату президента Олександр Чалий.

З російського боку у засіданні комісії беруть участь заступник голови уряду Росії Сергій Наришкін, помічник президента Росії Сергій Приходько, Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін, міністр оборони Анатолій Сердюков, виконуючий обов"язки секретаря Ради безпеки Валентин Соболєв.

Також з російської сторони беруть участь заступник міністра промисловості та енергетики Анатолій Яновський, заступник міністра закордонних справ Григорій Карасін, голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер.

За даними прес-служби президента, після завершення засідання комісії заплановано підписання Плану дій Україна-Росія до 2009 року.

Цей документ, зокрема, передбачає реалізацію спільних проектів у економічній сфері, проектів, що стосуються соціального захисту громадян України та Росії, гуманітарної політики.

Також він передбачає вирішення питань прикордонного і міжрегіонального співробітництва та розробку спільних проектів у контексті підготовки до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року та зимової Олімпіади-2014, повідомляє УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «У Москві розпочалося засідання українсько - російської міждержавної комісії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути