Ексклюзиви
понеділок, 25 жовтня 2021 15:53

У "Кварталі" є самоцензура щодо Зеленського - Пікалов

У "Кварталі" є самоцензура щодо Зеленського - Пікалов
Перший помічник президента Сергій Шефір "здалеку керує" студією.

У творчості "Кварталу 95" є самоцензура щодо президента Володимира Зеленського.

Про це зізнався актор Студії, художній керівник "Жіночого кварталу" Олександр Пікалов в інтерв'ю "Українська правда"

На запитання журналіста про "дуже акуратний гумор, ви його (Зеленського) наче по голові гладите" "кварталівець" відповів: "Так, це самоцензура. Він наш товариш, ми не можемо зараз оцінювати все. Але я тобі скажу, що насправді зміни в країні таки відбуваються".

Дружина президента Олена Зеленська досі працює у "Кварталі", вона є авторкою "Жіночого кварталу", розповів актор.

"Коли зараз ми починаємо трохи чорніти в гуморі, Лєнка каже: "Тихо-тихо". Раніше ми десь щось почули, десь щось вичитали, десь якась новина і починаєш її розкручувати. А зараз, наприклад, починаємо реготати з приводу грошей для дітей, які народилися. А Лєна в темі й каже: "не так". Я кажу: "Лєна, це ж гумор". А вона каже: "Гумор має бути правдивим", - сказав Пікалов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майкл Щур висміяв Зеленського, який приїхав дивитись басейн

Щодо жарту у проєкті "Чисто News" про "Опозиційну платформу ЄС", яка не голосувала за відставку Дмитра Разумкова, актор зазначив, що про Зеленського вони так не жартують.

Перший помічник президента Сергій Шефір "здалеку керує" студією.

"Наші автори десь загулюють у своїх думках і він може сказати: "Ні". І це стосується не обов'язково жартів в сторону президента Зеленського, чи в сторону опозиції – це стосується всіх. Він каже: "У вас чогось забагато", або "пошлятини багато – нах*р, цього багато – нах*р, це – хто вам сказав?". Так ось же написано. "Ні, це х*рня. Цього немає".

Ну і, по-друге, там же є тема зараз: у нас зламалися два монтажні столи. Щоб їх купити, треба взяти погодження. Я маю прийти до Сергія і він повинен дати добро, щоб я з прибутку "Жіночого кварталу" заплатив", – розповів Пікалов.

Чи відповідає Шефір за фінансові питання, актор відповів: "Він підказує, як це робиться, він зараз головний керівник, підпис його може бути навіть на закупівлі тих же суконь для дівчат".

У травні Сергій Шефір заявив журналістам, що його не можна знімати на камеру, бо він є продюсером "Студії "Квартал 95", а в Офісі президента працює поза штатом.

Зараз ви читаєте новину «У "Кварталі" є самоцензура щодо Зеленського - Пікалов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути