неділя, 24 жовтня 2021 16:15

Майкл Щур висміяв Зеленського, який приїхав дивитись басейн

Майкл Щур висміяв Зеленського, який приїхав дивитись басейн
Зеленський використовує для агітації свою персону і об'єкти, побудовані за гроші платників податків, тобто наші з вами, сказав телеведучий.

Президента Володимира Зеленського, який їздить відкривати шкільний басейн, висміяли у програмі телеведучого Майкла Щура.

"Що спільного у супергероя з коміксів і Володимира Зеленського? Вони обидва мають суперсили. Зеленський володіє надчутливим слухом, який дозволяє йому за тисячі кілометрів почути звук перерізання стрічки на відкритті нового об'єкту та вирушити на місце подій", - розповіли у програмі.

20 жовтня Зеленський оглянув басейн гімназії у райцентрі Золотоноша, що на Черкащині.

"Президент поїхав оглядати басейн? Напевно, це новий вугільний чи залізорудний басейн, який має стратегічне значення для країни?", - запитали журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського захищали від вітру - у мережі його порівняли з Януковичем

"Звичайно ж президент приїхав на Черкащину не для того, щоб подивитися, як побудували резервуар для води. Головна причина поїздки - це Віталій Войцехівський, мер Золотоноші і кандидат у нардепи від "Слуги народу" на проміжних виборах у Раду. І те, що відбувається - це агітація від президента перед довиборами під виглядом робочої поїздки.

Зеленський використовує для агітації свою персону і об'єкти, побудовані за гроші платників податків, тобто наші з вами.

Чому б тоді не дати Войцехівському постояти поруч під час зустрічі з міністром оборони США, щоб ще більше допомогти кандидату?

Насправді, невідомо, хто чекав на цей басейн більше - діти чи Войцехівський, який так хотів скупатися у рейтингах Зеленського. Хоча скоро в ці рейтинги можна буде зайти лише по коліна. Дякуємо, пане президенте, що не насцяли в басейн, а тільки трішки у вічі", - сказали в програмі.

Президент Зеленський під час робочої поїздки у Черкаську область водив із собою кандидата в народні депутати від партії "Слуга народу" в окрузі № 197 Віталія Войцехівського, що є застосуванням адмінресурсу, повідомляла "Опора".

Тим часом голова Херсонської ОДА Сергій Козир, який балотується в нардепи від "Слуга народу" в окрузі 184, використовує білборди з "Великим будівництвом" для своєї агітації.

Довибори у Верховну Раду в цих округах відбудуться 31 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Щур висміяв Зеленського, який приїхав дивитись басейн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути