Ексклюзиви
субота, 08 березня 2014 12:24

В Криму проходять акції на підтримку України: "Хочемо вимести окупантів з нашої землі"

В Криму проходять акції на підтримку України: "Хочемо вимести окупантів з нашої землі"
Фото: zik.ua

Кримчани вийшли на суботник в парк біля Музучилища в Сімферополі для того, аби показати, що в "день жінок" можна не тільки пити, але й робити якісь корисні справи.

В акції взяли участь близько 200 людей, серед яких більше половини жінки, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Акція мала і свій символічний підтекст. Всі учасники прийшли з жовто-блакитною символікою. Віники і совки також були пофарбовані у національні кольори.

"Ми хочемо прибрати бруд, а також вимести брехню і окупантів з нашої землі. Ми хочемо показати, що в цей день можна не тільки пити і гуляти, але й займатися якимись корисними справами. Ми з собою взяли дітей, щоб з самого початку їх життя привчати до порядку. Легше за все напитися і насмітити і чекати, що старший брат прийде за тобою прибирати", - сказала співорганізатор акції Оксана, яка є приватним підприємцем і співучасником організації "Жінки за мир".

"Я прийшла, щоб показати, що Україна цілісна країна. я хочу показати всьому світу, що в Криму є не тільки ті, хто за Росію, але й ті хто хоче жити в Україні і чию думку ніхто не запитує. Я хочу хоча б щось зробити, щоб наша думка була почута", - сказала учасниця акції Ольга.

В акції взяли участь і чоловіки, які дарували жінкам жовті тюльпани.

Сьогодні близько 10 години відбулася ще одна проукраїнська акція на яку прийшло близько 1000 людей. На трасі біля Бахчисараю вийшли кримські татари і українці, жінки та малі діти. Вони стали в живий ланцюг вздовж дороги. Таким чином вони хотіли показати бажання жити в Україні та засвідчити, що вони не хочуть війни.

Зараз ви читаєте новину «В Криму проходять акції на підтримку України: "Хочемо вимести окупантів з нашої землі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути