вівторок, 03 січня 2012 19:50

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У камері Тимошенко є телевізор і душ

У камері Тимошенко є телевізор і душ

Державна пенітенціарна служба України спростовує закиди щодо жахливих умов утримання Юлії Тимошенко в Качанівській колонії.

У заяві йдеться про те, що з 30 грудня 2011 року Юлія Тимошенко утримується у приміщенні дільниці слідчого ізолятора Качанівської виправної колонії (№54) управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області відповідно до вимог Закону України "Про попереднє ув'язнення" в частині окремого утримання осіб, які перебувають під вартою, від засуджених.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко: над Тимошенко у колонії знущаються

Також у заяві наголошується, що камера відповідає всім європейським вимогам і нормам утримання, обладнана сучасною технікою, телевізором, мікрохвильовою піччю, холодильником. Є окреме місце для приготування їжі, ванна кімната з душовою кабіною та пральною машиною, санвузол, біде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Згідно рішення суду Тимошенко має перебувати в СІЗО - Власенко

На закиди деяких правозахисників щодо засобів відеоспостереження в камері Юлії Тимошенко Державна пенітенціарна служба заявила, що з метою забезпечення особистої безпеки та постійного нагляду відповідно до статті 7 Закону України "Про попереднє ув'язнення" та вимог Державних будівельних норм для слідчих ізоляторів, усі камери обладнані засобами відеоспостереження та черговим освітленням.

Зараз ви читаєте новину «У камері Тимошенко є телевізор і душ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути