пʼятниця, 20 листопада 2015 20:40

В Ізраїлі вже відсвяткували річницю Євромайдану
7

Фото: https://www.facebook.com/Embassy-of-Ukraine-in-the-State-of-Israel-337591096309750/

Під Посольством України в Ізраїлі сьогодні зібралися активісти та співробітники дипломатичної місії, щоб відзначити День Гідності та Свободи України.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє Посольство України в Ізраїлі.

"Ввечері 20 листопада, напередодні українського свята (а за місцевою традицією, фактично, із початком наступного дня) біля Посольства України в Ізраїлі зібралися активісти та співробітники дипломатичної місії, щоб відзначити День Гідності та Свободи України", - йдеться в повідомленні.

У посольстві зазначають, що Україну та Ізраїль поєднують не лише історичні зв'язки між українським та єврейським народами, численна громада вихідців з України, серед яких безліч визначних особистостей, а також і подібні виклики та загрози, що постали перед країнами сьогодні. Тому, розуміючи і співчуваючи українцям, ізраїльтяни ініціювали акцію до Дня Гідності та Свободи України та хвилиною мовчання вшанували загиблих на сході України.

У свою чергу, ізраїльські активісти підготували листівки на івриті з засудженням агресії РФ щодо України, які могли прочитати усі перехожі.

Біля будинку дипмісії створили композицію з квітів, свічок та стрічок кольорів державних прапорів.

Нагадаємо,що 21 листопада минає два роки з початку Революції Гідності. З цієї нагоди на завтра в Києві заплановано низку урочистостей.

Попередньо політичний експерт Тарас Чорновіл пояснив, що Революція Гідності не дала швидкого ефекту, оскільки влада не скористалась моментом для рішучих змін в країні.

Зараз ви читаєте новину «В Ізраїлі вже відсвяткували річницю Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути