Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2012 15:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

В італійській провінції зацікавилися станом Тимошенко

В італійській провінції зацікавилися станом Тимошенко
В Ломбардії не можуть залишатися байдужими до долі Тимошенко. Фото: recipes.howstuffworks.com

Регіональна джунта області Ломбардія в Північній Італії має намір направити офіційну делегацію до Києва для перевірки стану здоров'я Юлії Тимошенко, прискорення надання їй медичної допомоги, оцінки демократичних стандартів, що застосовуються в цій країні, і для зустрічі з українською опозицією.

Про це повідомляє Legno storto, пише InoPressa.

"30 березня радник області Ломбардія, член Демократичної партії Карло Боргетті представив голові місцевого органу виконавчої влади Роберто Формігоні запит про надання допомоги лідеру української демократичної опозиції Юлії Тимошенко у зв'язку з появою повідомлень про погіршення стану її здоров'я у в'язниці", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка пообіцяв представникам Freedom House зустріч з Тимошенко і Луценком

"Юлія Тимошенко страждає важким запаленням дихальних органів, що заважає їй пересуватися, - стверджує італійське видання, - і, на думку міжнародної групи лікарів, яким недавно було дозволено відвідати лідера української революції, потребує лікування в умовах стаціонару, в чим їй було відмовлено".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко проситиме німецьких лікарів ще раз приїхати до Тимошенко

"Нелюдське ставлення до Юлії Тимошенко вже піддалося осуду міжнародними організаціями (зокрема ЄС і ООН), НВО ("Лікарі без кордонів" і Freedom House), а також усім світовим співтовариством, включаючи США, Канаду, Австралію і Нову Зеландію", - пише автор статті. А оскільки президент провінції Роберто Формігоні наполягає на тому, що Ломбардія є "одним із чотирьох моторів Європи" (разом з регіоном Рона-Альпи, Баден-Вюртемберг і Каталонією), і оскільки він є послом Ломбардії у світі, він не може залишатися байдужим до долі Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «В італійській провінції зацікавилися станом Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути