неділя, 28 жовтня 2012 10:55

В інструкції не написано, що він повинен бути тверезим — Бригинець про п'яного спостерігача

В інструкції не написано, що він повинен бути тверезим — Бригинець про п'яного спостерігача
Олександр Бригинець: З 210 школи вивели п'яного спостерігача. Фото: news.liga.net

В Києві на 217 окрузі, до виборчої дільниці №800482, яка розташована на території школи №210, прийшов п'яний спостерігач.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів кандидат у народні депутати по 217 мажориатрному окрузі (Київ) Олександр Бригинець.

"Зранку до дільниці прийшли спостерігачі, ніде ж в інструкції не написано, що вони повинні бути тверезими. Тож прийшов один п'яний, його попередили інші спостерігачі, що якщо не піде геть, то вони викличуть міліцію", - повідомив кандидат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку на виборчій дільниці при відкритті сейфа згоріло понад 30 бюлетенів

За його словами, п'яний спостерігач "не опираючись погодився, щоб його звідти вивели, і таким чином ніякого скандалу та розробки не було, його просто акуратно вивели звідти. Він пішов собі додому. Може проспиться та прийде ввечері".

Також він повідомив, що інші спостерігачі були тверезими. "Хоча знати, що на всіх дільницях відбувається - не можу, а от коли щось трапляється, то наші спостерігачі дзвонять та повідомляють нам. І я коли маю можливість повідомляю, аби люди бачили, яка ситуація у нас відбувається", - додав Бригинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ПР переконані: люди не мають сумніватися щодо чесності виборів

"І це в школі, де дітей купа, як можна бути п'яним прийти...Хоча зрозуміло, що в документах не написано, що спостерігач повинен бути вихованим, чемним та тверезим", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «В інструкції не написано, що він повинен бути тверезим — Бригинець про п'яного спостерігача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути