Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2012 23:45

В ПР переконані: люди не мають сумніватися щодо чесності виборів

В ПР переконані: люди не мають сумніватися щодо чесності виборів
Олександр Єфремов пообіцяв удосконалити "занадто ліберальний" закон про вибори. Фото: obozrevatel.com

У людей не має виникати сумнівів щодо чесності виборів.

Про це в ефірі 5 каналу сказав голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Я сподіваюся, що влада зробила все можливо, щоби у людей не було сумнівів з приводу проведення чесних виборів", - наголосив нардеп.

Він додав: "Сьогодні навіть соціологічні служби об'єднуються, щоби зробити екзит-поли, які б користувалися довірою у людей"

"Я не вірю, що у нас будуть великі відмінності між даними екзит-полів і реальними результатами. Як правило, як показують цивілізовані країни, це може бути 3, максимально 5-6 відсотків відмінностей. Але це в межах похибки, яку завжди прогнозують соціологи", - переконаний "регіонал".

Водночас, на думку нардепа, порушення виборчого законодавства, які зараз масово фіксуються по всій країні, пов'язані з занадто великою лібералізацією закону про вибори. Крім того, він наголосив, що свого часу саме опозиція внесла до закону ті норми, через які зараз є можливість зловживати ним.

"Коли ми приймали цей закон, ми враховували всі ці факти, й у першому варіанті закону ми прописали все так, щоби таких інцидентів не було. Потім з'явилися 14 пунктів, які пред'явили нам представники опозиції, зокрема ті, які стосуються більш вільного волевиявлення. В результаті, було прибрано якісь пункти в цьому напрямку і ми отримали дуже ліберальний закон", - розповів він.

"Регіонал" запевнив: "На наступні вибори, думаю, будемо більш підготовлені. І думаю, ті, хто зараз знаходиться в опозиції, теж побачать ті факти і погодяться з нами".

Єфремов додав: "Більше того, це ЦВК вже внесла деякі поправки. А на початку кампанії цілі колективи переміщувалися з одного округу на інший, бо кандидат від цього колективу обирався в іншому окрузі. ЦВК помітила цей факт і вжила заходи на випередження".

Зазначимо, що відповідні технології щодо "масової мііграції" виборців з одного округу на інший використовували якраз "регіонали" Максим Луцький та Петро Мельник.

 

 

Зараз ви читаєте новину «В ПР переконані: люди не мають сумніватися щодо чесності виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути