субота, 21 вересня 2013 04:50

В Європарламенті підказали Україні найлегше рішення питання Тимошенко

В Європарламенті підказали Україні найлегше рішення питання Тимошенко
Ельмар Брок. Фото: www.dw.de

В Європейському парламенті дали зрозуміти нинішній владі в Україні, що Європу не цікавить юридичне обґрунтування звільнення екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Там вважають, що лідера "Батьківщини" потрібно просто відпустити на свободу.

Зокрема, голова Комітету з питань закордонних справ Європарламенту Ельмар Брок заявив в ефірі 5 каналу, що найкращим шляхом вирішення питання Тимошенко є звільнення опозиційного політика з-під варти.

"Я не можу судити, який із шляхів найбільш реальний. Я думаю, що найлегшим для українського уряду буде гуманітарний шлях — випустити Тимошенко якимось чином", - зазначив Брок.

Він також додав, що Тимошенко варто відпустити на лікування закордон з гуманітарних причин.

"І якщо їй потрібно лікуватися, вона повинна мати цей шанс. І отримати цей шанс вона повинна з гуманітарних причин", - підкреслив євродепутат.

Нагадаємо, в оновленому порядку денному засідання Комітету міністрів Ради Європи, в рамках якого 24-26 вересня буде розглянуто питання виконання вироків і рішень Європейського суду з прав людини, з'явилася справа екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «В Європарламенті підказали Україні найлегше рішення питання Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути