понеділок, 25 листопада 2013 01:14

В ЄС продовжують заявляти про готовність підписати Угоду про асоціацію

В ЄС продовжують заявляти про готовність підписати Угоду про асоціацію
Радослав Сікорський Фото: radiosvoboda.org

Європейський Союз готовий до підписання Угоди про асоціацію з Україною. Про це у своєму Twitter написав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.

"Українці - європейський народ і Євросоюз готовий підписати Угоду про асоціацію, щоб допомогти їм модернізувати свою країну", - наголосив європолітик.

Нагадаємо, у Києві й інших містах України у неділю відбулися масові акції на підтримку євроінтеграції. Зокрема, в столиці України, де на вулиці вийшли десятки тисяч прихильників євроінтеграції, оголосили безстрокову акцію на підтримку євроінтеграції. Саму ж угоду планували підписати на саміті "Східного партнерства" у Вільнюсі 28-29 листопада. Проте 21 листопада уряд України вирішив призупинити підготовку до укладення угоди про асоціацію, пояснивши це проблемами в економіці країни і потребі налагодити відносини з Росією.

Зараз ви читаєте новину «В ЄС продовжують заявляти про готовність підписати Угоду про асоціацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути