четвер, 22 серпня 2013 11:31

В Донецьку зустрінуть Януковича лише "обрані" з паспортами

В Донецьку журналістів змусили принести з собою паспорти на зустріч із главою держави, проте на саму зустріч так і не пустили.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

О 12 годині у Донецьку очікують на приїзд президента Віктора Януковича. Спочатку він відвідає каплицю Варвари Великомучениці на головній вулиці міста — вулиці Артема.

Потім Янукович вирушить до драматичного театру, де відбудуться урочисті збори з нагоди Дня шахтаря. Територія навколо каплиці оточена працівниками міліції у радіусі 100 метрів. Рух по тротуарах перекрито. Автотранспорт поки вільно курсує по головній вулиці міста.

Автор: novosti.dn
 
Вітати президента біля каплиці будуть близько 100 працівників Донецького управління податків і зборів, а також кілька десятків шахтарів. Усі вони мають запрошення, обов'язково показують паспорт і проходять крізь рамку металошукача. До каплиці пропускають лише акредитованих журналістів. Лише з посвідченням — не пускають.

Зі сторони вулиці Артема, біля драмтеатру, встановили три металошукачі, через які проходять члени Партії регіонів з паспортами і прапорами, а також шахтарі, яких привезли автобусами з Донецької і Луганської областей.

Автор: novosti.dn
 
Акредитованих журналістів, які прийшли в драмтеатр на зустріч з шахтарями, закрили в маленькому тісному приміщенні і не пускають до зали, де буде проходити зустріч з президентом. Кореспондент повідомила, що перед цим усіх журналістів пропустили через рамку металошукача, перевірили вміст сумок і паспорти.

Їм пропонують спостерігати за зустріччю з монітора, де транслюватимуться події у залі.

Зараз ви читаєте новину «В Донецьку зустрінуть Януковича лише "обрані" з паспортами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути