Ексклюзиви
вівторок, 24 червня 2014 14:52

У "ДНР" і "ЛНР" не зрозуміли рішення Путіна

У "ДНР" і "ЛНР" не зрозуміли рішення Путіна
vz.ua

Представники самопроголошених Донецької і Луганської "народних республік", оголошених ГПУ терористичними організаціями, жалкують у зв'язку з можливим відкликанням Радою Федерації дозволу на використання Збройних сил РФ на українській території.

Самопроголошений спікер парламенту луганських терористів Олексій Карякін висловив жаль з приводу даної новини. "Але ми впораємося самі", - сказав він.

"Це погано. Абсолютно не зрозумів цього рішення", - заявив заступник міністра оборони донецьких терористів Федір Березін, додавши, що керівництво "ДНР" хотіло б, щоб Росія надала республіці військову допомогу.

Водночас Березін додав, що не вважає, що рішення Ради Федерації відкликати дозвіл на використання ЗС РФ в Україні може полегшити початок переговорів між представниками південного сходу та Києва.

Нагадаємо, сьогодні президент РФ Володимир Путін вніс до Ради Федерації пропозицію скасувати постанови верхньої палати російського парламенту "Про використання Збройних сил РФ на території України". Як заявив прес-секретар глави РФ Дмитро Пєсков, це зроблено "з метою нормалізації обстановки та врегулювання ситуації у східних регіонах України, а також у зв'язку з початком тристоронніх переговорів з даного питання". Звернення мають розглянути на засіданні Радфеду 25 червня.

Зараз ви читаєте новину «У "ДНР" і "ЛНР" не зрозуміли рішення Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути