Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2012 16:03

У Дніпродзержинську міліція затримала молодиків, що знайшли "бабу з котом"

У Дніпродзержинську міліція затримала молодиків, що знайшли "бабу з котом"
Фото: zz.te.ua

У Дніпродзержинську затримали молодих людей, які розклеювали листівки з зображенням бабусі і кота.

Цю інформацію підтвердили повідомили в центрі громадських зв'язків обласної міліції.

"Працівниками роти патрульної служби Дніпродзержинського міського управління під час несення служби по охороні громадського порядку на території Заводського району по вулиці Кірова було звернено увагу на групу молодиків, які розклеювали листівки на стінах будівель по проспекту Пеліна. Вказані особи були зупинені працівниками роти патрульної служби та у них були вилучені листівки у кількості 29 штук, клей, шпатель та рукавички", – йдеться в повідомленні міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зраді винен не той, хто зрадив, а той, кого зрадили

У міліції поінформували, що молодих людей затримали для встановлення особи та, як сказали у міліції, з'ясування всіх обставин. Через дві години, після складання адміністративного протоколу за порушення правил благоустрою, їх відпустили.

Водночас міліція спростувала інформацію, оприлюднену місцевими ЗМІ, що затримані є активістами однієї з молодіжних організацій. "Вони самі повідомили, що до поширення листівок ніякого відношення не мають, а листівки, клей і шпатель вони знайшли випадково й вирішили "розважитися", почавши розклеювати їх", – заявили в міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виборці скаржаться, що їх змушують змінювати виборчу адресу - КВУ

Нагадаємо, у серпні у Дніпродзержинську з'явилися білборди з зображенням бабусі і кота і написом "Взнала, що внук голосував за "регіони", переписала хату на кота". Незабаром рекламні щити демонтували, однак пізніше зображення бабусі і кота з відповідним підписом почали поширюватися у містах України зокрема й у вигляді листівок.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпродзержинську міліція затримала молодиків, що знайшли "бабу з котом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути