Ексклюзиви
вівторок, 26 листопада 2013 18:54

Спецтема: Євромайдан-2013

В Черкасах триває євромадан. Організаторку намагаються залякати

В Черкасах триває євромадан. Організаторку намагаються залякати
Фото: gazeta.ua

Зараз у Черкасах відбувається мітинг на підтримку євроінтеграції. Попри сьогоднішню заборону суду проводити будь-які мирні зібрання до 25 січня. Захід планували провести на 18-ту перед його початком до мітингу вийшов представник міліції, який зачитав постанову суду. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

В постанові йдеться про площу Театральну, але її нова назва Тараса Шевченка. Мітингувальники відмовляються виконувати заборону суду до того часу, коли вона не буде правильно оформлена.

На площі зібралося більше сотні людей. Попри холод люди все підходять і підходять. По периметру як і вчора чергує міліція.

Вчора на площу, аби зірвати мітинг поставили камаза і стрілу, щоб завадити мітингу. Сьогодні вантажівка і кран так само на ходяться на площі де мітинг. До живлення також не дозволили підключитися, тому звукопідсилювачі працюють від генераторів.

Зараз на одному з камазів встановили біле полотно на яке транслюють пряме включення з київського Євромайдану.

"Сьогодні мене шукали працівники міліції, розпитували моїх друзів де мене можна найти" - говорить одна з організаторів Таісія Плахута. - Хоча вони добре знають де мене можна знайти, я ніде не ховаюсь. Залякати мене не вдасться, я все одно буду на майдані.

Так як і вчора на майдані немає партійних прапорів до традиційних українського, прапору євросоюзу і прапора міста черкаси, встановили ще чорний прапор Холодноярської республіки з написом "І повіє новий вітер з холодного яру".

Зараз ви читаєте новину «В Черкасах триває євромадан. Організаторку намагаються залякати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути