вівторок, 17 листопада 2009 08:54

В БЮТ розраховують отримати гроші на грип всупереч Ющенку

В БЮТ розраховують отримати гроші на грип всупереч Ющенку

Верховна Рада України подолає вето президента на закон про виділення 1 млрд грн на боротьбу з епідемією грипу в Україні.

Про це заявив депутат фракції БЮТ, уповноважений представник кандидата в президенти Юлії Тимошенко в ЦВК Володимир Пилипенко в ефірі 5 каналу в понеділок увечері.

"Я думаю, що більш ніж 300 голосів назбирається точно (для подолання вето).

Я упевнений, якщо закон повернеться до парламенту, навіть на цьому пленарному тижні, я думаю, він буде винесений на голосування", - сказав депутат.

У понеділок, 16 листопада, президент України Віктор Ющенко ветував закон про внесення змін до державного бюджету на 2009 рік в частині виділення 1 млрд грн на боротьбу з грипом.

Нагадаємо, раніше прем"єр-міністр Юлія Тимошенко прогнозувала, що парламент подолає вето на цей закон у разі якщо Ющенко його ветує.

У свою чергу, Партія регіонів має намір проголосувати за подолання вето на закон про виділення 1 млрд грн для боротьби з грипом.

Нагадаємо, 3 листопада Верховна Рада виділила з держбюджету і направила до резервного фонду 1 млрд грн для боротьби з епідемією грипу.

Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «В БЮТ розраховують отримати гроші на грип всупереч Ющенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути