Ексклюзиви
понеділок, 16 листопада 2009 17:40

Ющенко ветував закон про виділення епідемічного мільярду

Ющенко ветував закон про виділення епідемічного мільярду

Президент України Віктор Ющенко застосував право вето до закону про виділення 1 млрд. грн. на боротьбу з епідемією грипу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Президент України пропонує збільшити на відповідну суму обсяг внутрішніх державних запозичень по загальному фонду державного бюджету з відповідним коригуванням граничного розміру дефіциту держбюджету і граничного розміру державного боргу України.

"У разі прийняття закону з поправками Президента, Ющенко особисто готовий провести необхідні консультації з банківською сферою та Національним банком і знайти можливість оперативно, протягом декількох днів, акумулювати необхідні ресурси", - повідомив сьогодні на брифінгу перший заступник глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак.

Нагадаємо, раніше Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко прогнозувала, що парламент подолає вето на цей закон у разі якщо Ющенко його ветує.

У свою чергу, Партія регіонів має намір проголосувати за подолання вето на закон про виділення 1 млрд. грн. для боротьби з грипом.

Нагадаємо, 3 листопада Верховна Рада виділила з держбюджету і направила до резервного фонду 1 млрд. грн. для боротьби з епідемією грипу.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Ющенко ветував закон про виділення епідемічного мільярду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути