понеділок, 02 квітня 2012 14:23

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У БЮТі припускають, що суд над Тимошенко проведуть у лікарні

У БЮТі припускають, що суд над Тимошенко проведуть у лікарні
Андрій Павловський не виключає, що заява пшонки - черговий обман. Фото: byut.com.ua

"Бютівець" Андрій Павловський боїться, аби заява Генпрокуратури про те, що генпрокурор Віктор Пшонка дозволив лікувати екс-прем'єра Юлію Тимошенко поза межами Качанівської колонії, не стала черговим обманом.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Може європейські посли звернулися до Пшонки, а він їм знову щось наобіцяв. Якби вони дійсно захотіли зайнятися здоров'ям Юлії Тимошенко, лікувати її, то не гнали б так справу по ЄЕСУ, яку хочуть терміново розглянути", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко мають лікувати в спеціалізованій клініці, яку виберуть німецькі лікарі - Власенко

За словами Павловського, президент Віктор Янукович уже стільки давав обіцянки  європейським лідерам, що міг би вирішити питання із політичними в'язнями.

"Але ми бачимо, що цього не відбувається. Крім того, що лідерів опозиції засудили, проти них відкривають нові ще більш абсурдні справи. Хочуть накинути нові строки до тих, що вони мають. Януковичу не треба посилатися на погані суди. Він, як президент, має всі важелі для вирішення цього питання – підписати указ про амністію або помилування. Якби в нього була добра воля, він би вже сьогодні це зробив", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина домовляється з Україною щодо лікування Тимошенко у Берліні

"Бютівець" наголосив, що зараз питання полягає в тому, як буде проходити лікування Тимошенко та розгляд справи по ЄЕСУ.  "Прийде суддя в клініку, сяде на ліжко навпроти і буде прямо в палаті проводити засідання суду? Не виключаю, що наша влада може додуматися до такого. Від них можна очікувати чого завгодно", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі припускають, що суд над Тимошенко проведуть у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути