Ексклюзиви
вівторок, 22 грудня 2009 11:47

В БЮТ побачили шанси на прийняття закону про вибори президента

В БЮТ побачили шанси на прийняття закону про вибори президента

В БЮТ заявляють, що, якщо сьогодні на вечірньому засіданні буде поставлений на голосування закон "Про внесення змін до закону України "Про вибори президента України", то він буде прийнятий. Про це заявив "бютівець" Сергій Міщенко.

"Першого разу не проголосувала пропрезидентська частина "Нашої України". Але зараз ми з ними поговорили і вони готові голосувати", - заявив Міщенко.

За словами нардепа, якщо закон буде проголосований на вечірньому засіданні, то завтра його підготують в комітетах до другого читання і в четвер поставлять в комітетах в цілому.

Водночас "регіонал" Олександр Єфремов зазначив, що його фракція буде голосувати за цей закон тільки в тому разі, якщо там будуть враховані поправки Конституційного суду та пропозиції Венеціанської комісії.

Нагадаємо, що сьогодні на ранковому засіданні Рада відмовилася внести до порядку денного сесії і розглянути у вівторок 22 грудня проект закону "Про внесення змін до закону України "Про вибори президента України".

За включення законопроекту до порядку денного і розгляд його у вівторок проголосували 90 депутатів при мінімально необхідних 226.

На розгляді цього питання сьогодні наполягала фракція БЮТ.

Головуючий на засіданні перший заступник глави парламенту Олександр Лавринович запропонував депутатам повторно проголосувати за включення до порядку денного. При повторному голосуванні питання набрало 212 голосів.

Gazeta.ua, proUA
Зараз ви читаєте новину «В БЮТ побачили шанси на прийняття закону про вибори президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути