середа, 27 жовтня 2010 13:10

В БЮТ не здивуються, якщо Королевська стане "тушкою"

В БЮТ не здивуються, якщо Королевська стане "тушкою"

Фракція БЮТ не обговорювала питання включення Наталії Королевської до складу Комітету економічних реформ.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

За його словами, останній раз фракція збиралася до появи інформації про звернення комітету Верховної Ради з питань промполітики, який очолює Королевська, до президента Віктора Януковича з проханням включити її до Комітету.

"Треба було з самого початку говорити про те, що голова комітету з питань промполітики, яка займається серйозними проблемами бізнесу, знаходиться поза межами такого консультативного органу. Якщо виходити з інтересів держави, а не політичних, це правильне рішення. Я не бачу тут якихось загравань. Наскільки я розумію, вона займає принципову позицію – дає принципові оцінки нинішній владі. Якщо вона буде працювати в комітеті, який очолює Каськів, нікому від цього гірше не стане", - зазначив депутат.

Бондаренко сумнівається, що таким чином Королевська намагається захистити свій бізнес.

"Він давно міг бути атакованим і захищеним. Поки що я не думаю, що ці дві речі пов'язані між собою. Треба буде дивитись по обставинам, що буде далі. Чи буде Королевська перебіжчиком – поживемо, побачимо. Я від Наталі не чув жодного слова, яке б свідчило про можливість її перебіжки. Хоча я сьогодні не можу гарантувати будь-чию поведінку. Адже навіть останні події з Ляшком показали багато цікавого", - наголосив "бютівець".

Наталія Королевська починала свою бізнес-діяльність у компанії "ЭТКО", одним із акціонерів якої був її брат Костянтин, яка займалась торгівлею вугілля та металу. У 2004 році Королевська очолила сімейний бізнес – була обрана керівником наглядової ради ВАТ "Луганськхолод". Його торгова марка - "Королевськое мороженое".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В БЮТ не здивуються, якщо Королевська стане "тушкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути