пʼятниця, 22 січня 2010 13:37

В БЮТ натякнули, що створити нову коаліцію Януковичу буде не просто

В БЮТ натякнули, що створити нову коаліцію Януковичу буде не просто

Партії регіонів буде досить складно переформатувати коаліцію після президентських виборів, заявляють в БЮТ.

На брифінгу в п"ятницю перший заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем"якін відзначив, що говорити про створення нової коаліції після президентських виборів, може тільки той, хто не знає як "працює ця кухня".

Зокрема, за його словами, для того, щоб фракція НУ-НС ухвалила рішення про вихід з діючої коаліції, таке рішення у фракції повинна прийняти більшість, а керівником фракції стала інша людина, наприклад лідер депутатської групи "За Україну" Вячеслав Кириленко.

"Тоді ми чітко будемо розуміти, що група "За Україну", як ми називаємо "За Україну Януковича" захоче піти в коаліцію з Партією регіонів, але для цього ще необхідно стати керівником фракції, ухвалити таке рішення, а потім вже оголошувати про які-небудь свої наміри", - сказав Кожем"якін, нагадавши, що у фракції НУ-НС є 37 підписів для того, щоб керівником фракції залишався Микола Мартиненко і він очолив більшість в цій фракції.

"Я вважаю, що це буде складно зробити Партії регіонів і "Нашій Україні", - підкреслив він.

"Єдине, що можу підкреслити на 100%, фракція Блоку Юлії Тимошенко в коаліцію з Партією регіонів не піде у будь-якому випадку", - заявив він, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «В БЮТ натякнули, що створити нову коаліцію Януковичу буде не просто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути