вівторок, 13 вересня 2011 14:49

У "Батьківщині" розповіли, як Азаров збрехав французській пресі

У "Батьківщині" розповіли, як Азаров збрехав французській пресі

У партії "Батьківщина" стверджують, що прем'єр-міністр України Микола Азаров в інтерв'ю виданню Le Figaro вдався до "цинічної брехні" щодо "газової справи" проти екс-голови українського уряду Юлії Тимошенко.

Так, у відповіді вже на перше питання французьких журналістів Азаров збрехав як мінімум тричі, повідомляє "Батьківщина".

Так у партії переконані, що прем'єр збрехав, коли сказав, що в 2009 році Тимошенко особисто підписала з Володимиром Путіним договір про ціни на постачання російського газу. "Це відверта неправда, оскільки всі документи підписували керівники господарюючих суб'єктів - НАК "Нафтогаз України" та ВАТ "Газпром", - наголошують в "Батьківщині".

Також у партії вважають, що Азаров сказав неправду, коли переконував французьке видання, що Тимошенко сфальсифікувала документи.

Крім того, Азаров стверджує, що газову угоду від 2009 року не було схвалено ані урядом, ані "Нафтогазом". Водночас, у "Батьківщині" зазначили, що уряд України схвалив підписані газові угоди на засіданні 21 січня 2009 року, правління НАК "Нафтогаз України" - на засіданні 28 січня 2009 року. Більше того, на засіданні 12 січня "Нафтогаз" уповноважив свого керівника підписувати будь-які контракти, запевнили соратники Тимошенко.

"Розміщення брехливих інсинуацій у закордонних ЗМІ, чим зараз активно займається влада, не зможе приховати правди про відверте беззаконня і політичні репресії в Україні", - наголошують у політсилі.

"Цинічною брехнею про справу Юлії Тимошенко влада вже не вперше компенсує свою підступність та безпорадність", - переконані в партії.

Нагадаємо, що Азаров в інтерв'ю виданню Le Figaro заявив, що європейська критика судового процесу проти Тимошенко необгрунтована. Він також намагався довести провину екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" розповіли, як Азаров збрехав французській пресі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути