субота, 05 листопада 2011 10:15

Ювелірний магазин у Києві пограбували міліціонери - Москаль

Ювелірний магазин у Києві пограбували міліціонери - Москаль

Перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль (фракція "Наша Україна - Народна самооборона") направив звернення до Генеральної прокуратури України для перевірки інформації про пограбування ювелірного магазина в Києві співробітниками міліції.

Як повідомляє прес-служба народного депутата в суботу, за наявною у нього інформацією, 30 жовтня в Києві на Троєщині по вул. Радунська, 5-А, троє невідомих у чорному одязі і масках пограбували ювелірний салон і втекли на автомобілі "Жигулі".

"В оперативній інформації, наданої Міністерством внутрішніх справ Верховній Раді, за період 30, 31 жовтня та 1 листопада в розділі "Найрезонансніші нерозкриті злочини", інформація про пограбування ювелірного салону відсутня. Не опублікована вона і на офіційному сайті МВС України", - стверджує Москаль.

За його словами, від співробітників МВС Україні він дізнався, що злочин скоїли троє правоохоронців, які служать в полку патрульно-постової служби Головного управління МВС України в Києві.

"Після розкриття злочину вони були звільнені з органів внутрішніх справ заднім числом, нібито за власним бажанням. Таке звільнення вважається службовим злочином. Крім того, мені стало відомо, що звільнених працівників міліції ховають, боячись оприлюднення подробиць їх злочинної діяльності з усіма відповідними наслідками", - заявляє Москаль.

Для перевірки зазначених фактів та відповідних заходів реагування депутат направив звернення до Генпрокуратури.

Нагадаємо, 30 жовтня стався напад на ювелірний магазин на вулиці Радунській у Деснянському районі столиці.

Як повідомили в Центрі зв'язків з громадськістю столичного главку міліції, в приміщенні ювелірного салону, розташованого в двоповерховій будівлі і має окремий вхід, знаходилися тільки охоронець і жінка-продавець. Раптово туди увірвалися четверо молодих чоловіків, один з них почав бити охоронця, а решта розбили вітрину і стали виймати звідти ювелірні прикраси. Продавчиня в цей час сховалася за прилавком. Зібравши коштовності, грабіжники швидко покинули місце злочину на машині, яку один зі свідків описав як блакитний "ВАЗ-2107" з номерними знаками СА7360НА. Сума збитків уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «Ювелірний магазин у Києві пограбували міліціонери - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути