вівторок, 01 листопада 2011 12:10

Молодики на "Жигулях" обікрали ювелірний магазин на Троєщині

Молодики на "Жигулях" обікрали ювелірний магазин на Троєщині

Напад на ювелірний магазин стався у неділю на вулиці Радунській у Деснянському районі столиці.

Як повідомили в Центрі зв'язків з громадськістю столичного главку міліції, в приміщенні ювелірного салону, розташованого в двоповерховій будівлі і має окремий вхід, знаходилися тільки охоронець і жінка-продавець. Раптово туди увірвалися четверо молодих чоловіків, один з них почав бити охоронця, а решта розбили вітрину і стали виймати звідти ювелірні прикраси. Продавчиня в цей час сховалася за прилавком. Зібравши коштовності, грабіжники швидко покинули місце злочину на машині, яку один зі свідків описав як блакитний "ВАЗ-2107" з номерними знаками СА7360НА. Сума збитків уточнюється.

У столиці оголошено план "Перехоплення". Пошук нападників ускладнюється тим, що всі вони підходять під один опис: вік злочинців близько 25 років, зріст від 175 до 180 сантиметрів. Одягнені в чорні короткі куртки, світлі джинси, взуті в чорні кросівки. На головах злочинців були чорні блейзери.

Легкість, з якою зловмисники провернули свою операцію, пояснюється низьким рівнем організації охорони в більшості торговельних точках столиці. Як розповів колишній охоронець однієї з відомих в Україні ювелірних мереж супермаркетів, служба безпеки виконувала там чисто декоративні функції і була здатна протидіяти лише дрібним злодюжкам і п'яним бешкетникам. Щоранку співробітники розписувалися за отримання спецзасобів - газового балончика, рації та пневматичного пістолета. Причому на всю групу видавали тільки один-два пневмати. І в пістолетах могли бути спущені балони, що перетворювало зброю у дитячу іграшку. У охорону набирали всіх охочих, при цьому документи можна було подати через кілька місяців після початку роботи. Таке становище викликане дуже низькою заробітною платою, що призводить до постійної нестачі кадрів.

Зараз ви читаєте новину «Молодики на "Жигулях" обікрали ювелірний магазин на Троєщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути