субота, 01 вересня 2012 10:02

"Уся земля перейде у власність кільком сім'ям: Януковича, Азарова, Ахметова, Клюєва, Фірташа, Колеснікова" - Гриценко

"Уся земля  перейде у власність кільком сім'ям: Януковича, Азарова, Ахметова, Клюєва, Фірташа, Колеснікова" - Гриценко
Анатолій Гриценко розповів, які закони цікавлять Януковича найбільше. Фото: most-dnepr.info

Президентові Віктору Януковичу у новій Верховній Раді потрібна не більшість, а три голосування. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів кандидат у народні депутати від Об'єднаної опозиції "Батьківщина", нардеп-"нунсівець" Анатолій Гриценко.

"Перше: змінити Конституцію, щоб президент обирався в парламенті. Аби на другий, третій, десятий термін ним став Янукович — старший, молодший чи наймолодший. Друге голосування: Закон про ринок земель, щоб скупити всі чорноземи і заробити на тому сотні мільярдів доларів. Третє: скасувати депутатську недоторканність, щоб ніхто не міг навіть критикувати владу. Януковича, ясна річ, залишити недоторканним", - зауважив він.

За словами нардепа, опозиція не допустить, щоб народ позбавили права обирати президента.

"З ринком земель складніше, бо "УДАР" заявив, що підтримує його. Будемо переконувати Віталія Кличка, щоб не загравав з олігархами і не голосував за їхню аферу. Бо ніякого ринку не буде. Уся земля — понад 40 мільйонів гектарів — перейде у власність кільком сім'ям: Януковича, Азарова, Ахметова, Клюєва, Фірташа, Колеснікова", - наголосив він.

Гриценко говорить, що союзником опозиції у наступній Верховній раді поки що бачить лише "Свободу" Олега Тягнибока.

"Тягнибок точно не проголосує за обрання Януковича в парламенті, за ринок земель і не піде на те, щоб президента залишити недоторканним. А щодо партії Кличка — я не знаю, як голосуватиме Віталій навіть по тих трьох законах, що найбільше цікавлять Януковича. Чи відважиться Кличко натиснути кнопку за імпічмент президенту? "Батьківщина" і "Свобода" чітко заявили — ми проголосуємо, а от Кличко промовчав. Коли Кличко чітко проявить свою позицію з цих питань, тоді стане зрозуміло — він ближче до Януковича чи до опозиції. Радив би Віталію усвідомити міру його відповідальності, тоді відкриється шлях до спільних конструктивних дій у новій Раді", - зазначив Гриценко.

Повністю інтерв'ю читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «"Уся земля перейде у власність кільком сім'ям: Януковича, Азарова, Ахметова, Клюєва, Фірташа, Колеснікова" - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути