пʼятниця, 06 квітня 2012 17:41

"Усе треба забезпечити на високому рівні" - Янукович про майбутні вибори

"Усе треба забезпечити на високому рівні" - Янукович про майбутні вибори
Фото з сайту sannews.com.ua

Президент України Віктор Янукович хоче забезпечити рівні умови для представників усіх політичних сил під час парламентських виборів восени 2012 року.

Про це він заявив під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій, повідомляє прес-служба президента.

"Під час виборчої кампанії ми повинні як представники влади створити рівні умови для всіх політичних партій. Щоб не було нарікань, що застосовується адміністративний ресурс і є підтримка тої чи іншої політичної партії", - наголосив голова держави.

Він додав, що вже зараз треба створювати належні умови, готувати дільниці до голосування, зокрема ремонтувати приміщення. Те саме стосується забезпечення порядку безпосередньо під час голосування.

"Все це треба буде забезпечити на високому рівні", - підкреслив Янукович. А також зауважив, що від результату парламентських виборів залежатиме, як країна житиме далі.

"Якщо нам вдасться зберегти стабільність і далі, Уряд, Парламент і Президент будуть працювати в єдиному ланцюгу - у нас буде успіх", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «"Усе треба забезпечити на високому рівні" - Янукович про майбутні вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути