вівторок, 09 червня 2009 18:11

Ющенко заступився за екс-свата, пійманого на хабарі

Ющенко заступився за екс-свата, пійманого на хабарі
Президент Віктор Ющенко пов"язує справу проти його колишнього свата, який очолював Департамент контролю за виробництвом і збутом спирту в ДПА України Ігора Гончара, із тим, що вони є родичами.

Про це він сказав у вівторок на прес-конференції, відповідаючи на питання про те, чи цікавився він подробицями справи про пограбування його екс-зятя Михайла Гончара.

"Та кримінальна справа, яка була започаткована проти мого колишнього свата, коли підкинули пачку грошей і зразу втекли з України і до сьогодні не можуть знайти кінці цього жуліка, який під покровом певної служби України це зробив, людина яка не мала відношення до таких кримінальних поворотів не має і переконаний не буде мати, я кажу про свого родича", - сказав Ющенко.

"Я казав своєму свату, своєму сину, своїй донці, всім своїм: "Доки я буду президентом, ви всі будете потерпати від нечесних, несправедливих і нелюдських атак. Це вам плата ща те, що ви маєте відношення до президента Ющенка", - розповів президент.

"Коли не працює верховенство, воно може торкнутися кожного з вас і мене в тому числі. І те, що моя родина несе на собі цей хрест, я сприймаю виключно як річ, яка показує, скільки нам треба зробити, щоб не мали ні жуліків в міліції, ні в податковій, як важливо прийти до чесного суду", - додав він.

"Втручатися у хід кримінальної справи я не можу", - наголосив він.

Ющенко також розповів, що починаючи з того інциденту, який відбувся минулого року, він отримав "десь мабуть шість пропозицій, як за одну секунду можна врегулювати ситуацію".

"Але якщо хочеш, щоб все попало на передовиці завтрашньої газети – роби. Якщо хочеш, щоб було чесно - гони в заший", - зазначив Ющенко.

Як відомо, минулого року Ігора Гончара викрили в хабарі в $20 тис.

Справа ще до кінця не розслідувана, хоча генпрокурор Олександр Медведько запевнив, що вона має судову перспективу.

Раніше щодо Михайла Гончара Ющенко казав, що "не має відношення до цієї людини", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко заступився за екс-свата, пійманого на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути