четвер, 04 жовтня 2012 16:12

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Ющенко вважає, що його нинішній політичний стан — це наслідок діяльності Тимошенко — експерт

Ющенко вважає, що його нинішній політичний стан — це наслідок діяльності Тимошенко — експерт
Тарас Березовець: На думку Ющенка, екс-прем'єр "як чорна кішка, перейшла йому дорогу". Фото: radiosvoboda.org

Третій президент України Віктор Ющенко вважає, що діяльність екс-премєра Юліїї Тимошенко негативно позначилась на його нинішній політичний стан.

По це Gazeta.ua розповів політтехнолог Тарас Березовець, коментуючи заяву Ющенка про те, що він помилився, призначивши Тимошенко на посаду прем'єр-міністра.

"Віктор Андрійович вважає, що його нинішній політичний стан — є наслідком діяльності Тимошенко та її соратників. Він вважає, що якби не Юлія Володимирівна, то мав би шанси переобратися на другий термін", - зазначив Березовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко вважає своєю помилкою призначення Тимошенко прем'єр-міністром

На його думку, Ющенко припускає, що "якби він тоді не призначив її (Тимошенко - Gazeta.ua) тоді прем'єром, то він міг би домовитися, наприклад, з Віктором Януковичем про другий прем'єрський термін, бо він уже був прем'єром (з 1999-2001 - Gazeta.ua)", - додав експерт.

"Він призначав Тимошенко прем'єр-міністром двічі. Ми знаємо, чому це відбулось. Він дав їй письмове зобов'язання: якщо він переможе, то він призначить її прем'єр-міністром. Тимошенко пригрозила тоді оприлюдненням письмових зобов'язань. Тоді більшість підтримала Тимошенко (а не Петра Порошенко - Gazeta.ua), там була мінімальна перевага, в один чи два голоси", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент не садить - Ющенко

Також Березовець зазначив, що на думку Ющенка, екс-прем'єр "як чорна кішка, перейшла йому дорогу і припинила його політичну кар'єру назавжди".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вважає, що його нинішній політичний стан — це наслідок діяльності Тимошенко — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути