середа, 18 лютого 2009 10:02

Ющенко вмовляє "нунсівців" вийти із коаліції - Мартиненко

Ющенко вмовляє "нунсівців" вийти із коаліції - Мартиненко
Лідер фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Микола Мартиненко заявляє, що минулого тижня Президент України Віктор Ющенко проводив консультації з деякими депутатами від НУ-НС на предмет їх виходу з коаліції.

Про це Мартиненко заявив учора під час ранкового пленарного засідання.

За його словами, Президент витрачає більшість свого робочого часу на інтриги та боротьбу з іншими гілками влади.

"Наприклад, увесь минулий тиждень Президент викликав депутатів нашої фракції на задушевні розмови та вмовляв їх вийти з коаліції", - сказав Мартиненко.

Лідер фракції зауважив, що паралельно шукаються юридичні зачіпки для того, аби паралізувати роботу парламенту та Кабінету міністрів.

"Замість подібних інтриг Віктору Андрійовичу краще подумати над виконанням своїх конституційних обов"язків", - сказав він.

Мартиненко зауважив, що це стосується подання Президентом гідної кандидатури на посади голів СБУ та Національного банку.

Микола Мартиненко обраний на посаду голови фракції НУ-НС у Верховній Раді 16 грудня цього року. За нього проголосувала більшість фракції, окрім частини депутатів групи "За Україну". Заступником голови фракції став Олександр Третьяков.

Раніше ім"я Мартиненка часто згадувалося серед особливо наближених до Президента, так званих "любих друзів". Сам Мартиненко спростовує дружні стосунки з Ющенком.

"По-перше, я ніколи не був другом Президента. Принаймні, я так вважаю. Думаю, і Віктор Андрійович не вважає мене другом. У нас були нормальні, рівні відносини, коли ми працювали в одній команді на президентських виборах. Я вважаю, ми це робили успішно. А потім якось так вийшло, що Віктор Андрійович почав вести політику, мені не зрозумілу, а я продовжую йти тією дорогою, якою йшов і до 2004 року. Я з того часу своїх політичних поглядів не поміняв", - відзначив депутат.

За матеріалами: УНІАН, "Газета 24".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вмовляє "нунсівців" вийти із коаліції - Мартиненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути