Ексклюзиви
понеділок, 18 лютого 2008 08:06

Ющенко: Тимошенко не була готова до вирішення газових питань з Росією

Ющенко: Тимошенко не була готова до вирішення газових питань з Росією
Президент України Віктор Ющенко вважає, що Кабінет міністрів України не був готовий до вирішення газових питань з Росією.

Про це він заявив в інтерв"ю телеканалу "Інтер" в неділю.

Ющенко погодився з думкою, що уряд не був готовий до подібного розвитку подій. "Приходить нова команда (уряд). Настає січень - прийшов час розраховуватись новій команді, а вона не розраховується. Настав лютий – розрахунки не йдуть, і виник цілий клубок зв"язків, які призвели до того, що країна стала перед фактом відключення газу", - сказав Глава держави.

Водночас він зауважив, що після його переговорів з Президентом Росії Володимиром Путіним не залишилося невирішених питань, зокрема, щодо розрахунків по боргах.

Ющенко зауважив, що жодна країна в світі протягом чотирьох зимових місяців не дозволяла собі не розраховуватися за газ – це дозволила собі лише Україна. "І кожен складає провину на попередника: той не встиг, той забув. Ми говоримо про державу, про наш імідж, і не розраховуватися протягом 4 місяців – це ганьба, це неправильна політика виконавчої влади", - зазначив Президент, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: Тимошенко не була готова до вирішення газових питань з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути