Ексклюзиви
середа, 09 грудня 2009 08:20

Ющенко технічний кандидат Януковича - БЮТ

Ющенко технічний кандидат Януковича - БЮТ

Відсутність критики з боку президента України Віктора Ющенка на адресу лідера Партії регіонів Віктора Януковича, підтверджує, що він є технічним кандидатом лідера опозиції.

Таку думку висловив перший заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем"якін, повідомили у прес-службі БЮТ.

За словами Кожем"якіна, 7 грудня в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV Ющенко остаточно підтвердив, що він погодився бути технічним кандидатом Януковича і виконує найбільш невдячну роботу – "обливає брудом" головного опонента Януковича під час президентської кампанії.

Здається, що на Майдані Ющенка підтримував Янукович, а не Тимошенко


"Протягом більш ніж години президент Ющенко намагався майже всі біди, які були за історію України, звалити на прем"єр-міністра Юлію Тимошенко", - сказав Кожем"якін.

Водночас, підкреслив народний депутат, у Ющенка жодного слова критики не прорунало на адресу Януковича.

"Після перегляду цієї програми складається враження, що на Майдані Ющенка підтримував Янукович, а не Юлія Тимошенко", - наголосив він.

На переконання Кожем"якіна, Ющенко виявився неспроможним виправдати колосальну довіру українського народу.

"Зараз у своєму безсиллі він намагається перекласти відповідальність за свою недалекоглядність, за всі свої прорахунки і бездіяльність на плечі Юлії Тимошенко.

Найбільш прикро те, що людина, яка свого часу вселяла віру у більшої частини українців, яка мала реальні можливості зробити нашу державу сильною і квітучою, зараз всі свої зусилля спрямовує на боротьбу з Юлею Тимошенко, яка щиро його підтримувала і була його вірним соратником", - сказав депутат і додав, що Ющенко почав відверто загравати зі своїм опонентом Януковичем, підписуючи універсали і виторговуючи для свого оточення посади у його уряді.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко технічний кандидат Януковича - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути