вівторок, 08 грудня 2009 09:24

Тимошенко витратила $30 млн на рекламу в Києві - Ющенко

Тимошенко витратила $30 млн на рекламу в Києві - Ющенко

Президент України Віктор Ющенко оцінює політичну рекламу в Києві прем"єр-міністра Юлії Тимошенко, що є кандидатом в президенти, у 30 млн доларів.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

"Цього року фінансування української книги - 1,3 млн гривень; реклама прем"єр-міністра в одному місті-герої Києві, за оцінкою експертів, вже перевалила за 30 млн доларів", - сказав Ющенко.

Він підкреслив, що проведення політики національного відродження залежить не тільки від позиції президента, але й від політики, що проводиться прем"єр-міністром.

Нагадаємо, президент Віктор Ющенко вважає, що гроші, які треба направляти на реалізацію програм з підготовки інфраструктури до Євро-2012, витрачаються на піар Юлії Тимошенко.

У жовтні заступник голови Верховної Ради, один з лідерів БЮТ Микола Томенко заперечував використання бюджетних коштів на рекламу Тимошенко на білбордах, заявивши, що виборча кампанія фінансується за рахунок коштів партії.

Раніше народний депутат від НУНС Андрій Парубій звернувся з проханням до Генеральної прокуратури перевірити джерела фінансування реклами Тимошенко на білбордах.

Президентські вибори призначено на 17 січня 2010 року, Ющенко і Тимошенко є кандидатами в президенти.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко витратила $30 млн на рекламу в Києві - Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути