четвер, 04 лютого 2010 11:55

Ющенко таки підпише закон про вибори президента

Ющенко таки підпише закон про вибори президента

У Секретаріаті президента заявили, що глава держави Віктор Ющенко протягом години має прийняти "позитивне" рішення з приводу підписання закону "Про вибори президента".

"Всі аргументи президенту викладені. Тепер справа за ним", - розповіло Gazeta.ua поінформоване джерело у президентській канцелярії.

У свою чергу прем"єр-міністр Юлія Тимошенко на сьогоднішній прес-конференції розкритикувала Партію регіонів за зміни до цього закону, за які вчора проголосувала Верховна Рада.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, вона пообіцяла зробити все, щоб цей закон не набув чинності.

"Якщо цей закон набере чинності і нам не вдасться попередити його технічними засобами, то ми будемо підіймати людей. Готові дати таку відсіч, яку Янукович ще не бачив навіть у 2004 році", - наголосила прем"єрка.

Вчора Верховна Рада України ухвалила закон "Про внесення змін до закону України "Про вибори президента України" (щодо організації роботи виборчих комісій)".

За закон, внесений на розгляд ВР першим віце-спікером, депутатом від Партії регіонів Олександром Лавриновичем, проголосували 233 депутати з 243 зареєстрованих в залі. 

Партія регонів віддала 172 голоси, БЮТ - 1, НУ-НС - 29, КПУ - 27, Блок Литвина - 0, позафракційні - 4.

Законом пропонується вилучення з тексту закону припису, яким встановлюється повноважність засідань виборчих комісій за умови участі у засіданні не менш як двох третин від її складу.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко таки підпише закон про вибори президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути