четвер, 04 лютого 2010 10:01

Бондаренко і Стойко нецензурно лаялися та обзивали один одного

Бондаренко і Стойко нецензурно лаялися та обзивали один одного

Учора, 3 лютого, після прийняття змін до закону про вибори депутати від фракцій БЮТ і НУ-НС влаштували суперечку у залі засідань парламенту.

Як пише КоммерсантЪ-Украина, побачивши, що журналісти залишили балкон для представників ЗМІ, депутати БЮТ вирішили не стримувати емоцій. Між представниками коаліції стався конфлікт, свідком якого став кореспондент видання.

"Ти що, за 100 штук продався, пі ... ар?", - кричав на депутата Івана Стойка (НУ-НС) його колега з БЮТ Володимир Бондаренко.

"Це ти, ган ... он, свою злодійку обслуговуєш щодня!", - прокричав йому у відповідь Стойко.

"Іди сюди!", - не витримав Бондаренко і рушив на Стойка, але його вчасно зупинили колеги по фракції. Єдине, що йому вдалося, - кинути пачку паперу у депутата від НУ-НС.

"Вони всі під впливом алкоголю і грошей", - прокоментував Ъ-Украина скандал член фракції НУ-НС Юрій Кармазін, який весь вчорашній день намагався протистояти прийняттю закону.

Нагадаємо, вчора, 3 лютого, Верховна Рада виключила із закону Про вибори президента України норму, згідно з якою засідання виборчої комісії є повноважним, якщо в ньому бере участь не менш ніж 2/3 її складу.

За прийняття законопроекту N 6004, запропонованого Партією регіонів, проголосували 233 депутати. Зокрема, законопроект підтримали 172 депутатів від фракції Партії регіонів, 1 - від фракції БЮТ, 29 - від фракції НУ-НС, 27 - від Компартії і 4 позафракційні депутати.

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко і Стойко нецензурно лаялися та обзивали один одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути