четвер, 30 листопада 2017 23:25

Ющенко розповів, чи піде у президенти на наступних виборах

Ющенко розповів, чи піде у президенти на наступних виборах
Колишній президент України Віктор Ющенко. Фото 112.юа

Колишній президент України Віктор Ющенко відповів на питання, чи піде у кандидати на наступні президентські вибори – "Свят, свят, свят". Вибори, вважає Ющенко, - це коли перемагають ті, хто переймається іншими речами, чим тими, якими б треба.

Про це він заявив в ефірі "112 Україна".

"Свят, свят, свят", - відповів він. "Вам не хочеться навести лад в країні?" - спитала ведуча.

"Це не від мене залежить. Це залежить від 10-15 мільйонів, - хто їм потрібен. Вибори - це така штука, коли дуже часто перемагають ті, хто не має плану, доктрини, хто переймається іншими речами, чим, на мій погляд, треба було б перейматися, якщо ми говоримо про українську владу, пересічну, загальну", - говорить колишній президент.

Віктор Ющенко зазначає, що "аби дожити до 2013 року, нам треба жити до 2032 року з такими темпами, економічними, як сьогодні. Виникає запитання – чому ми не разом сьогодні? Чому ми не за круглим національним столом? Чого ми не сидимо і не міркуємо, який план для України? Економіка – якщо ми з такими темпами будемо розвиватися, як зараз, - ми програємо. Економіка – це другий фронт. Це м'язи війни. Якщо ви програєте економіку – ви програєте все".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президентська кампанія вже йде - соціолог розповів про стратегію Порошенка

На питання, чому його ніхто не чує із теперішньої влади, Ющенко відповів, що "неголосно говорить".

"Я пошепки це кажу, бо здається, найбільше, кому це треба – це владі. Я не претендую ні на яку корону", - резюмує політик.

Раніше Віктор Ющенко пояснив, чому садити за ґрати бандитів. "Садити попередників у тюрми непродуктивно, важливіше - умиротворення країни", - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко розповів, чи піде у президенти на наступних виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути