Ексклюзиви
понеділок, 08 грудня 2008 15:40

Ющенко просить Тимошенко серйозно взятись за "одноруких бандитів"

Президент Віктор Ющенко просить прем"єра Юлію Тимошенко вжити заходів для вдосконалення чинної нормативно-правової бази регулювання грального бізнесу в Україні.

Про це сказано у листі Ющенка до Тимошенко, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко просить "невідкладно вжити необхідних заходів для завершення переведення суб"єктів підприємницької діяльності з надання послуг у сфері грального бізнесу на облік розрахункових операцій у готівковій та безготівковій формі із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій".

Президент також просить забезпечити організацію і проведення перевірок додержання суб"єктами підприємницької діяльності ліцензійних умов провадження організації діяльності з проведення азартних ігор, організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів, наявності торгових патентів з надання послуг у сфері грального бізнесу.

Про результати Тимошенко має поінформувати Ющенка особисто.

При цьому Ющенко заявив, що контроль за діяльністю операторів грального бізнесу з боку Державної податкової адміністрації "на сьогодні є вкрай незадовільним, а передбачені чинним законодавством фінансові санкції за порушення у цій сфері не застосовуються".

Президент також навів дані Рахункової палати, згідно з якими, за умови охоплення ліцензуванням усіх підприємців у цій сфері та запровадження реєстраторів розрахункових операцій до Держбюджету додатково може бути залучено понад 4 млрд. Гривень, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко просить Тимошенко серйозно взятись за "одноруких бандитів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути