пʼятниця, 13 квітня 2018 18:09

Ющенко привітав невістку срібними сережками та кактусами

Ющенко привітав невістку срібними сережками та кактусами
Екс-президент України подарував невістці срібні сережки та кактуси. Фото: Експрес

2 квітня невістка екс-президента України Віктора Ющенко Олена відзначила 35-річний ювілей. Відсвяткували у родинному колі зі сторони Олени та Ющенків. Серед подарунків мала ікони, срібні сережки та вазон з кактусами. Про це повідомляє ТСН.

"День народження відзначали за містом, а перед святом побувала у храмі. Кожен свій день народження починає з Божим благословенням. Ми відзначили мій ювілей в найближчому сімейному колі. Святкували за містом на природі. Друзі смажили м'ясо на багатті, був мій улюблений молочний десерт. Подарували все те, що я люблю. Але найрадіснішим подарунком для мене буде малюк від Андрія Ющенка. Ми його дуже чекаємо"

Моя сестренка просто супер

Публикация от Olena Yushchenko (@olena_yushchenko)

Мати Андрія Ющенка подарувала православну книгу та ікону на родинне благополуччя. Сестра Андрія Віталіна Ющенко ікону, вишиту своїми руками. А рідна сестра Олени заспівала пісню власного авторства. Від чоловіка отримала букет троянд. Віктор Ющенко та його дружина Катерина подарували вазон з кактусами та срібні сережки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні інвестори в Україну - наші заробітчани - Скоцик

☺️мои самые милые подарки 🎁

Публикация от Olena Yushchenko (@olena_yushchenko)

Скарб-це родина ☺️🙏❤️

Публикация от Olena Yushchenko (@olena_yushchenko)

У 2017 році спікер Верховної Ради Андрій Парубій задекларував 0,7 млн гривень доходу. З цих грошей зарплата становила 288,7 тис. грн, а 443,8 тис. грн - подарунки у негрошовій формі. Заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна задекларувала обручку за 500 тис. грн. Каблучку подарував її чоловік Сергій Маліков, екс-секретар Маріупольської міської ради Донецької області, який очолював міську організацію Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко привітав невістку срібними сережками та кактусами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути