четвер, 09 жовтня 2008 12:09

Ющенко пояснив, чому не брав слухавки, коли Тимошенко до нього дзвонила

Ющенко пояснив, чому не брав слухавки, коли Тимошенко до нього дзвонила
Президент України Віктор Ющенко вважає прем"єр-міністра Юлію Тимошенко відповідальною за те, що не вдалося домовитися про створення коаліції в Верховній Раді VI скликання.

Про це Ющенко заявив на прес-конференції в Римі.

Президент вважає, що Тимошенко є лідером демократичної коаліції, однак вона не доклала зусиль щодо створення нової коаліції.

Ющенко зазначив, що Тимошенко певний час намагалася створити коаліцію з Партією регіонів, однак на заваді цьому стали дві причини. Одна з них – неприйняття виборцями на заході України такого формату коаліції, інша причина полягає у відсутності довіри між БЮТ та ПР.

"А тоді почалися крокодилові сльози, що до Президента неможна додзвонитися. Начебто я є учасник коаліції", - зазначив він.

Ющенко повідомив, що в цей час (коли Тимошенко намагалась додзвонитися) він з головою НБУ більше години проводив нараду щодо ситуації навколо "Промінвестбанку". Він наголосив, що це (проводити таку нараду) справа не Президента, а прем"єр-міністра.

Ющенко також звинуватив Тимошенко в спробі розколу "Нашої України". Він зазначив, що прем"єру потрібно було не спробувати дробити НУ, а вести діалог і наводити свої аргументи, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко пояснив, чому не брав слухавки, коли Тимошенко до нього дзвонила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути